Thursday, 16 August 2018

PG MALL | REVIEW

Apa PG Mall tu? ok di sini saya kongsikan. PG Mall itu sebenarnya portal membeli belah online Public Gold. Sama lebih kurang portal beli belah seperti Zalora , Shopee, 11streets.my dan Lazada semua tu. Sama! Ada pakaian lelaki wanita dan kanak-kanak, barangan elektrik, produk penjagaan wajah, kelengkapan rumah, barangan sukan, produk kesihatan, makanan, teknologi dan banyak lagi cuma paling ISTIMEWA di PG Mall ada jual EMAS. Ya EMAS. Aksesori dan perhiasan yang semua perempuan suka. Emas hiasan ini berketulenan 916 (22Karat) iaitu emas yang memang biasa dijual di semua kedai emas seluruh malaysia. Bukan emas sadur ya. Emas 916. Bracelet 916. Kemudian ada produk Public Gold yang dikenali sebagai Aurora Italia. Aurora Italia ini juga ada dijual di pejabat POS seluruh Malaysia! Seronok kan? Sekarang semua hujung jari cuma perlu klik dan klik sahaja.

Ok untuk entry ini saya nak review sikit produk apa yang ada dalam PG Mall ini. 

Tudung


Aurora Italia CharmsBracelet Emas 916


 Aurora Italia Leather BraceletProduk Penjagan Wajah dan Wangian


Jam Tangan


Perkakasan Rumah

Gadget

Kasut Lelaki dan Wanita

Atas ini antara produk yang ada dijual di PG Mall Public Gold. Sebenarnya banyak lagi produk kalau nak disenaraikan memang tak habis. Cukuplah saya bagi mukadimah je kan? Kalau korang nak tengok apa yang ada di website PG Mall tu lebih baik tengok sendiri. Kalau berkenan nak beli produk di website PG Mall boleh daftar percuma je dulu. Kebetulan sekarang banyak promosi. Ada rebate lagi. Jangan risau produk-produk yang dijual di PG Mall memang berkualiti. Layari dulu portal online tu sampai puashati.


Rusmeyati Nordin | PG00179543 | 0123215181
Authorised Dealer Public Gold
Physical Saving & Gold Investor

2 comments:

CARA BUAT BELIAN SENDIRI EMAS DI WEBSITE [ OUTRIGHT PURCHASE @ EPP ]

BAGI YANG BELUM ADA PG KOD TERUS TEKAN SINI BAGI YANG SUDAH ADA PG KOD [ PG00****** ] Ikuti langkah-langkah berikut Login ke website...