Thursday, 9 August 2018

PENGUMUMAN

Assalamualaikum rakan blogger yang dirindui..
Lebih dua tahun tak update blog harap masih ada pembaca yang baca entry blog ini. Banyak dah berubah nak mula tulis blog pun tercari-cari mana nak mula. Teruk dah rasa. Nak tanya ada tak yang masih belum terima gift dari GA terdahulu Body Shop @ Mango Make Up Zip Bag? Dengan rendah diri mohon email segera ke rusmeyati@gmail.com. Ada yang terima salah barang ke contoh request Body Shop tapi terima Mango atau sebaliknya, yang mana dapat dua dua tu dah rezeki. Yang tiada respon dan yang tidak dituntut, minta hubungi saya di email atau lagi laju whatsapp 0123215181 TQ

4 comments:

  1. ya Allah kak ros....akhirnya muncul jugak....
    lama giler tunggu akak aktif balik. sib baik tak delete. saya harap segla urusan kehidupan akak dunia dan akhirat dipermudahkan. amin! :)
    welcome back kak!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jgn la delete kan sob2.Akak ada ni InsyaAllah soon..very soon.TQ Sofie masih sudi jenguk2.

      Delete
  2. Terima kasih kak ros... hadiah gift daripada akak dah terima dengan selamat... terkejut sangat dua barang akak bagi dekat Cik Ash...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah Ikin :) Tq jugak sudi singgah blog akk

      Delete

EMAS, KAYA DAN KECUKUPAN

Entry kali ini saya hanya mahu sentuh isu emas,kaya dan kecukupan.Ternyata dalam AlQuran Allah tidak menyebut kaya dan miskin. Allah hanya ...