Thursday, 28 April 2016

Proses Penghantaran Hadiah G I V E A W A Y

Assalamualaikum semua 
Dekat sebulan gak tak online dan updated blog. Tak kesempatan nak jenguk dan komen entry rakan-rakan blog. Kesibukkan yang melanda dijangka berterusan hingga raya ini. Lepas raya baru free sikit...hihihi..Korang rajin2 singgah sini tengok2kan blog saya ni sambil tolong-tolong bersihkan sawang k.

Mohon maaf juga atas kelewatan penghantaran hadiah untuk  giveaway saya yang lalu. Untuk entry kali ni saya nak updated penghantaran hadiah-hadiah giveaway sudah bermula dan kepada semua pemenang yang bertuah jika selepas 7 May 2016 ini ada antara korang yang belum menerima hadiah giveaway masing-masing sila update saya di alamat email yang diberikan sebelum ini ok. Takut-takut ada yang tak dapat pulak nanti. Sabarrrrrrrr ye . hihihi.. 



BRING YOU HAPPINESS
 

10 comments:

  1. Alhamdulillah...tak apa lunaskan apa yang perlu didahulukan ya..��

    ReplyDelete
  2. Wahhhh! Harapnya selamat sampai semua hadiah :)

    ReplyDelete
  3. InshaaAllah takkan bersawang laa..ehehe

    ReplyDelete
  4. wah baru perasan entri kak ros! heheheh selamat mengepos barang kak ros :D

    ReplyDelete
  5. Tengah onthe way lagi kut hadiah kita kan kak?

    Sabar lagi menanti ni :)

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum kak, hadiah saya tak sampai sampai lagi =(

    ReplyDelete
  7. Saya belum dapat lagi dah email kembali.hadiah giveaway tu

    ReplyDelete
  8. bestnya ad business..

    Assalamualaikum dan selamat sejahtera

    Jemput join segmen Nurrul
    http://youismysoul.blogspot.com/2016/05/giveway-topup-by-nurrul-2.html

    ReplyDelete
  9. semoga selesai semuanya dan lancar segala urusan

    ReplyDelete