Sunday, 3 April 2016

Pemenang G I V E A W A Y by Ros Nordin


Maaf atas kelewatan pengumuman! Berita tak best kedudukan nombor ada perubahan! Sebelum saya random generate number saya kemas kini secara detail sebab ada link url yang double listed plak so sebahagian kedudukan nombor bermula no 31 ada sikit perubahan untuk pastikan setiap url hanya sekali sahaja. NEW LIST UPDATED Total penyertaan sebenar ialah 149. Berita best pula ada pertambahan hadiah dari 10 ke 25 orang untuk The Body Shop + MANGO Zip Cosmetic Case! Keputusan muktamad jadi korang sila check nombor masing-masing k. Pemenang sila hantarkan Nama Penuh, Alamat , Contact No. dan NOMBOR korang ke alamat email saya kat bawah ni untuk penghantaran hadiah. 

rusmeyati@gmail.com

19 . 77 . 5 . 101 . 74 . 22 . 87 . 70 . 14 . 67 . 4 . 141 . 65 . 34 . 13 . 52 . 53 . 134 . 86 . 140 . 27 . 98 . 57 . 15 . 123

Hadiah Misteri Top Referral 

http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.my


Istimewa Follower ke-500

SAJOR CAJU
 

 TAHNIAH BUAT SEMUA YANG SUDI JOIN DAN TAHNIAH JUGA BUAT PEMENANG . ADA REZEKI NANTIKAN GA SAYA AKAN DATANG 

  

40 comments:

  1. Tahniah utk semua pemenang :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada pemenang !! :)

    ReplyDelete
  3. tahniah yang berjaya.. :D

    ReplyDelete
  4. Tahniah buat semua pemenang! シ

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum.Alhamdulilah syukur rezeki lagi menang GA ni...saya dah email.detail maklumat saya kat email.. Nanti chek ya

    ReplyDelete
  6. takde rezeki. tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah syukur menang kali ni :)

    Tahniah juga buat yang menang juga.

    ReplyDelete
  8. ahaha, i knew it. peratus nak menang tuu macam 0% jaaa. hahaha

    ReplyDelete
  9. Tahniah buat pemenang semua

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah tahniah kepada semua pemenang ya...

    ReplyDelete
  11. Salam singgah hujung minggu Ros....wahhh...ramainya yang menang....tahniah kepada semua pemenang.....Rugi MD tak sempat nak join....hihi

    ReplyDelete
  12. terima kasih syaa dh email :)

    ReplyDelete
  13. salam kak, Alhamdulillah :)
    nanti yana emailkan details

    ReplyDelete
  14. mksudnya setiap seorang pemenang akan dapat mango zip bag dengan the bodyshop... wah tahniah =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan. Maksudnya Jumlah pemenang MANGO ZIP Cosmetic Case campur jumlah pemenang The body shop total semua 25 org :)

      Delete
  15. tahniah buat semua yang menang :)

    ReplyDelete
  16. tahniah utk semua pemenang!

    ReplyDelete
  17. singgah petang ~ http://jmbelog.blogspot.my/...
    JM tak sangkut...

    ReplyDelete
  18. Tahniah kepada semua pemenang! ^^

    ReplyDelete
  19. Saya ker no #5 yg dpt hadiahnya?

    ReplyDelete
  20. Tahniah kepada semua pemenang! :)

    ReplyDelete
  21. tahniah semua yg menang

    ReplyDelete
  22. dh sent detail..peserta no 67 :)

    ReplyDelete
  23. Alhamdulillah.. saya dah emel detail..
    Tahniah juga semua pemenang

    ReplyDelete
  24. Tahniah! :) Saya datang follow sini.

    ReplyDelete
  25. Tahniah buat semua pemenang. :)

    ReplyDelete
  26. tiada rezeki aida kali ni.
    anyway, tq ros :)

    ReplyDelete
  27. Tahniah pada yg menang.
    Belum ada rezeki lagi utk saya.

    ReplyDelete
  28. Woah, tahniah pada semua pemenang~ :D

    ReplyDelete
  29. Wow giveaway apakah.. Tak terjoin pulakk

    ReplyDelete
  30. Salam.. Saya ada buat appreciation post untuk tuan blog ni sebab bagi buku haritu.. thank you soooooo much! Semoga dimurahkan rezki..

    http://mrdoctorspeaking.blogspot.my/2016/04/appreciation-post-rosnordin.html

    ReplyDelete
  31. waaa tahniah semua. happy blogging hehe :D

    ReplyDelete
  32. Tahniah pemenang semua! :D Kita tak sempat pulak nak join hihi.

    ReplyDelete
  33. awak dah terima email sya sebab dah lama hantar tapi tak pasti dapat ke tak

    ReplyDelete
  34. Tahniah semua...bila la nak join lagi...

    ReplyDelete
  35. pls check ur email :)

    ReplyDelete