Saturday, 2 April 2016

Giveaway Tamat

Assalamualaikum . Setakat seminggu sekali je mampu update blog ..hihi..GIVEAWAY by Ros Nordin pun dah tamat 31 March 2016  lepas. Ada 152 149 peserta yang join..ramai kan? kira berjaya dan mendapat sambutan!. Terharu rasa . Terima kasih sahabat blogger yang turut memberi sokongan . Alhamdulillah berjaya dan korang memang terbaik :) List peserta dah dikemaskini utk kali terakhir jadi korang boleh doublecheck nama korang dalam list SENARAI PESERTA. Kalau-kalau ada yang tertinggal ke. Malam nanti nak generated number dan update pemenang. Korang yang free bolehlah jalan-jalan dulu jenguk rakan-rakan dalam list peserta tu. Tungguuu :)



7 comments:

  1. Salam singgah Ros.....tak sempat nak join.....

    ReplyDelete
  2. tak sabarnya nak tau pemenang dia kak ros...
    all the best utk semua peserta. ramai tuh...

    ReplyDelete
  3. salam kak ros yana singgah , lama tak datang sini ^^

    ReplyDelete