Monday, 11 January 2016

Segmen Blog Review By Little Miss Snowflake

Assalamualaikum. Ramai yang dah tahu kan Lissa Little Miss Snowflake ada buat segmen review blog. Haa siapa yang tak tahu lagi boleh klik BANNER bawah ni . Segmen berlansung hingga 14 Januari 2016 jam 12.00am ye. Sempat lagi ni ramai2 serbu. Syarat mudah je dan jangan risau semua blog yang join segmen ni akan direview secara berperingkat . 


http://lissa-lissalalissa.blogspot.my/2016/01/segmen-blog-review-by-little-miss.html




Kalau korang nak tahu blogger Lissa ni berasal dari WP Labuan. ( Nak tahu lebih2 kena la pergi blog dia dan sekodeng sikit ya )..^^Saya selalu juga singgah melawat blog ni. Selain baca entry-entry lissa. Saya suka blog ini sebab kemas dan menarik...Dan secara personal senang/selesa dengan perwatakan tuan blog yang comel dan ceria. hehe ^^ Hey nak kenal lissa sila baca hasil tulisannya juga ya. Sila terjah LISSA.

17 comments:

  1. Selamat bersegmen. Selalu jgk pi blog dia.. Hehe (Y)

    ReplyDelete
  2. all the best cik ros! saya pun dah buat review pasal blog lissa....selamat bersegmen ya cik ros!

    ^_^

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen Ros :)

    ReplyDelete
  4. Terima kasih Kak Ros sudi join segmen Lissa! :D

    semak sini untuk senarai peserta ya, kak > http://lissa-lissalalissa.blogspot.my/2016/01/senarai-peserta-segmen-blog-review-by.html

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yg sama..:)

    http://makgarang.blogspot.my/2016/01/segmen-blog-review-by-little-miss.html

    ReplyDelete
  6. Singgah :D
    http://theonlygirl98.blogspot.my/2016/01/segmen-blog-review-by-little-miss.html

    ReplyDelete
  7. Singgah blogwalking dari segmen yang sama. Have a nice day! http://syaza-applemints.blogspot.my/2016/01/segmen-blog-review-by-little-miss.html

    ReplyDelete
  8. Good luck ros..cik akak tak sempat nak up entri

    ReplyDelete
  9. Hiii ! blogwalking dari segmen yang sama :)

    http://ash-tsukidate.blogspot.my/2016/01/segmen-blog-review-by-little-miss.html

    ReplyDelete
  10. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
  11. Dah lama tak jenguk si Lissa ni.

    ReplyDelete