Monday, 1 February 2016

Satu February

Assalamualaikum. hari ni Isnin, rasa macam lama sangat tak post entry. ada seminggu dah kan. Maaf kalau saya tak sempat blogwalking/singgah komen kat blog korang selama seminggu ni. keadaan dan kesihatan yang tak mengizinkan. Terima kasih kepada korang yang sudi singgah sini  nanti saya buat kunjungan balas ya. Seminggu macam lama sangat rasa. dah rindu kat blog, alih-alih dah bulan february! haaa.. february ..mac ..april ..may..jun..tiba-tiba Jan 2017.. masa berjalan begitu pantas atau saya yang lembab dan slow..erghh. sempat merasa Feb 2016.. tak tahu dapat jumpa Mac 2016 dan seterusnya atau tak..semoga kita semua dipanjangkan usia dan diberikan kesihatan yang baik supaya kita ada lebih banyak peluang untuk dimanfaatkan sebagai bekalan ke sana...

 
 Image Google 


18 comments:

  1. ah hai kak ros! lama jugak xdengar khabar kak ros...
    moga keadaan kak ros baik-baik seperti yang dikehendaki. tulah...dah februari...tak terasa waktu berlalu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Sofie doanya.. :)

      Delete
  2. salam kak ros! , moga diberikesembuhan dan dipermudahkan segala urusan:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslam Yana. Terima kasih doanya. :)

      Delete
  3. Allahu. Terasa sangat sebab saya memang dah membazir masa sejak akhir-akhir ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama ngan akak juga Farah. moga kita semua tak terus lalai..insyaAllah

      Delete
  4. Saya pun x berapa sihat sgt. Seminggu dah batuk T____T cepat je dh februari kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tekak perit ke Mazni. minum air halia+lemon. semoga segera sembuh. Aminn

      Delete
  5. lama tak nmpk ye..moga sihat2 ye pasni..

    ReplyDelete
  6. salam ukhwah,semoga sihat dan sentiasa dalam keadaan bahagia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ukhwah NA.. Terima kasih atas doanya :)

      Delete
  7. syafakillah sis. moga cepat sembuh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Scya. dah kembali sihat . alhamdulillah :)

      Delete
  8. hargailah masa kita :) Happy February kak Ros

    ReplyDelete
  9. semoga cepat sembuh ros, jaga kesihatan ye di musim2 panas ni .

    ReplyDelete
  10. Selamat Menempuh Februari, Ros.
    Moga kesihatan bertambah baik :)

    ReplyDelete
  11. yes ros. cepat masa berlalu skang ni.
    hingga x cukup masa.
    Allahu Akbar...

    ReplyDelete