Sunday, 10 January 2016

Burung Hantu Tak Bertuan..

Daripada 25 Bloglist Nov/Dec 2015  dari Segmen Kembara Misteri Burung Hantu  SINI - masih ada lagi beberapa orang rakan blogger owesome yang masih belum email saya untuk penghantaran cenderamata. walaupun saya dah tinggalkan jejak di cbox/komen dan dah ingatkan di beberapa entry..Mungkin bizi dan ada tu yang memang tak berblog lansung sejak last entry mereka.. so mungkin masih tak tahu. harap2 bukan sebab tak sudi la ye.. maklum .. souvenir kecik2 je...hehe ^^ .  Kalau ada nama dalam link di atas tapi tak terima lagi kiriman souvenir yang ada sticker burung hantu cam kat bawah ni hingga penghujung Januari.. maknanya tak antar alamat la tu ye. 


Segmen seterusnya bakal berlansung untuk cari 15 SAHAJA BLOGLIST JAN-APRIL 2016 dan 2 PEMENANG MISTERI GIFT . ^^ TUNGGUUUUU......

 

38 comments:

  1. Wahwah. Nak buat segmen lagi? Oke, saya tunggu.. Hihi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan lupa join nanti ^^ hehe

      Delete
  2. akak post bg sy je la. heheh gurau ja..

    ReplyDelete
  3. alololo...comel sangat....hihihihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi..comel kan..kebetulan jumpa sticker sesuai ngan segmen ni..

      Delete
  4. Replies
    1. misteri burung hantu comel..hihi ^^

      Delete
  5. nak join nak join nanti! heheh bagitahu eyja tau nanti, ros :D

    ReplyDelete
  6. wahhh.. ada segmen lagi eh.... kalau sempat nak join juga...


    pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #21 dan blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2015/12/senarai-url-blog-21.html

    maaf ya sangat-sangat, mia baru je sempat nak blogwalking ni... (^_^)

    ReplyDelete
  7. Salam. done follow sini. jemput join ^_^

    http://www.yayacendana.com/2016/01/segmen-blogwalking-yaya-cendana.html?m=0/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Yaya. InsyaAllah join^^

      Delete
  8. Replies
    1. Maintain traffic Yana. lagi pun rasa happy ..hehehe ^^

      Delete
  9. salam , comelnya kak :) insyaAllah will join kalau syaratnya tak payah hekhek

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah Yana syarat mudah je.

      Delete
  10. hai singgah sini dari blog kak mia...rugilah dapat hadiah burung hantu comel masih tak berbalas...

    ReplyDelete
    Replies
    1. takut kot. burung hantu seram dan misteri ^^

      Delete
  11. segmen akak bila start . biar akak bersegmen dulu baru zie pulak hahaha nak joinnnnn !

    ReplyDelete
  12. Salam singgah sini.....Comelnya burung hantu tu ros...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm. comelkan. kebetulan jumpa sticker macam sesuai je ngan segmen..hihi

      Delete
  13. InsyAllah....segmen ros nanti MD nak join lah...hihi

    ReplyDelete
  14. Lissa mau try luck next segmen lah. ekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada rezeki insyaAllah kan lissa. join tau.

      Delete
  15. Replies
    1. Comel kan kak. sesuai je ngan nama segmen

      Delete
  16. yeaaah, huda mesti join punyaa

    ReplyDelete
  17. Menarik...insyaAllah..cik akak dah hantar detail kan...
    Cik akak pun dah lupa..

    ReplyDelete
  18. Comelnya burung hantu! :D

    ReplyDelete
  19. waahh!.. tapi saya tak sempat nak join segmen ni.. masa sangat-sangat terhad..sorry ya..

    ReplyDelete
  20. btw, thanks for following me

    ReplyDelete
  21. Saya dah dapat burung hantu saya. Thanks so much, Ros!

    ReplyDelete