Monday, 25 January 2016

A Gift From Sofie

Cantik tak notebook ni. Seram jap dapat notebook cover depan ada pisau rambo. hahaha. tapi memang cantik dan lain dari lain. Ni gift sempena GA yang cik SofieAdie anjurkan bulan lepas di SINI dan SINI. Tak sangka dapat notebook hitam limited edition ni. Terima kasih sofie pemberian dari seorang sofie kan..ngee. ^^ lagi bertambah terharu sebab ada cerita istimewa di sebalik penghantaran notebook ni. 




Glad to know both of you Fisah and Sofie. Thank you Fisah, love the way you persevered and akhirnya jumpa juga alamat yang tertera. Thank you to Sofie for the cuteness notebook and wishes (ada orang dalam rumah ni ingatkan dapat pisau rambo, dia nak pulak aii..eh seram amat tu kalau dapat pisau rambo betul-betul..kihkih) duk risau-risau kat sana , kiriman dah pun selamat diterima. Terima Kasih banyak-banyak Semoga masing-masing cemerlang dalam pengajian dan latihan industri ye. Tak ada rezeki nak jumpa hari tu, InsyaAllah ada rezeki jumpa korang berdua lain kali boleh kita pergi minum kan. ^^ 


Pukul 10++ ( malam ) amik dalam peti box. weee^^


36 comments:

  1. lawanya notebook tu, nampak unik! :D

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. yg bawah tu yg mana..pembalut hadiah batik tu kah? memang lawa bukak pun hati2 takut koyak pastu lipat2 simpan..hehe

      Delete
  3. wah cantikkkk hihihi alhamdulillah menang kan

    ReplyDelete
  4. salam kak! alhamdulillah rezeki akak :)btw memang lain dari yang lain

    ReplyDelete
  5. hehehehe....walawe kak ros siap buat review full lagi tu....^_^
    alhamdulillah akak suka. insyaAllah ada rezeki ingin jugak bersua kak ros upin ipin nih...hehehehhe
    thanks kak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suka lah sofie.. ada tak suka..haa

      Delete
  6. bestnya dapat notebookk limited tuu

    ReplyDelete
  7. agak seram nampak pisau tu tapi style la buku tu ^^ rare sekali nmpk jumpa :) tahniah

    ReplyDelete
  8. Wah bagi cik akak juga .nak juga...
    Burung hantu ada lagi tak..hihi.nak mintak

    ReplyDelete
    Replies
    1. woot..woot. ni burung hantu datang cik akak ..heheh

      Delete
  9. Smart betul buku tu.. And sis, dah sampai dah hadiah yang sis bagi.. Ya Allah kemas betul packaging semua and the card memang awesome.. Thanks sangat2.. I'll read it well..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah dah sampai.. dan maaf tau sebab lambat plak hantar. btw happy reading k. semoga bermanfaat ^^

      Delete
  10. Style oh siap ada gambar pisau gituuu. Jealous je Ros dapat gift dari Sofie..

    ReplyDelete
  11. Cantik notebook dia! Tapi, bahaya ni kalau bawa buku tu dekat sini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan..akak faham sangat tu..tempat orang ..

      Delete
  12. Tahniahh! Seronoknya dapat hadiah banyak dan comel. Hehe

    ReplyDelete
  13. Kat depan notebook tu kena tulis "Awas! Pisau tajam!"
    Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. isk kalau pisau betul tu..siyes seram kalau dapat tak tdo malam.

      Delete
  14. Tahniah ros....memang cantik dan unik notebook tu....

    ReplyDelete
  15. Wah, memang rare pisau rambo tuh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nasib rare kalau pisau rambo betul2 seram gigil ..

      Delete