Wednesday, 2 December 2015

Welcome New Printer Canon PIXMA E510

welcome sangat.. kikiki...lately banyak kerja2 tergendala...hanya sebab printer problem.... dah terbiasa dari zaman belajar sampai sekarang kalau rosak repair sendiri....sampai mati akal repair sendiri tak boleh jugak..seperti biasa decide antar kedai.. lagi mahal repair laa.. pilihan terakhir..meh beli baru..hehehhe.. petanda awal bulan december..kebocoran pertama .. redha ..alhamdulillah dapat beli apa yang diperlukan . so kita beli yang murah-murah jah.. yang penting boleh scan/print/copy kan..




gambar print pun cantik ler jugak..harga rm299 je berbaloi la kan.. yang penting kerja siap.

27 comments:

  1. ehh.. sama macam printer Lissa :D

    ReplyDelete
  2. saya pun teringin nak beli printer huhu tapi kena tunggu berduit dulu T__T

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah ada rezeki tu.. sikit masa je lagik..:)

      Delete
  3. ok lah tu harganya..saya haritu pun baru beli canon printer..tp second hand je..ok gak

    ReplyDelete
  4. Selamat bekerja. Printer dah sampai tuu. :D

    ReplyDelete
  5. Senang nk buat kerja kan? selamat maju jaya Ros ;-)

    ReplyDelete
  6. salam kak, dulu kan masa memula yang study yana beli printer sebab kat rumah memang tak so rasa macam senang sikit, dulu kan tak tahu pasal mende mende ni so yana beli printer yang boleh print semata mata, tapi mmg banyak bantu study yana. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm yana..betul masa study kita byk print2 kan ..:)

      Delete
  7. Printer macam nie...memang banyak makan ink ros,,hihi
    Umah cik akak ada satu....
    Lama tak pakai...sebab ink mahal betul...
    Dah tu cepat habis

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah cik akak.. byk mkn ink.. harga cartridge boleh tahan gak, dulu2 printer kita modify letak refill ink - jimat kos sbb kalau ink abis refil rm5 je untuk 1 warna...

      Delete
    2. Tulah sekarang...agaknya mesti dah ratus rega ink kan

      Delete
  8. Uuuuuuu bau kedai bau kedai. Heheh^^'

    ReplyDelete
  9. Selamat datang printer baharu, selamat tinggal printer lama..hihihi mesti terus semangat buat kerja.. :-)

    ReplyDelete
  10. wah ros, syoklah nak print macam2 pasni hihi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..boleh jadi kejap2 pi cari gambar cantik nak print plak kak ana..:)

      Delete
  11. Canon mmg bagus, tp sy guna hp jak hehe yang kecik dan ringan punya, sng bawa.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hp pun bagus jiha..1st printer masa study dulu sebab beli set..hehehe..

      Delete
  12. Errrr tak penah beli printer...

    Selamat memerint ye ! Eh? Hehehehe

    ReplyDelete
  13. Printer kat rumah ni pun tak mahal mana tp tang ink dia pergh!! Boleh tahan mahalnya. Tak tahan lama pulak tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.ink yang biasa buat pitam jap .ehehe

      Delete