Thursday, 31 December 2015

Tuan Baru - Buku Biografi Muhammad bin Abdullah

Assalamualaikum- ingat tak last week saya buat satu segmen kecil untuk mencari pemilik baru buku Biografi Muhammad bin Abdullah  di SINI . Segmen sudah pun berakhir pada 30/12/2015 jadi terlebih dulu saya nak ucap terima kasih dan tahniah kepada semua yang sudi join untuk menjadi pemilik baru buku tu..memandangkan buku pun ada satu tentulah seorang je yang dicari..nak tau siapa pemilik baru yang bertuah tu -  SILA KLIK BANNER di bawah ye ^^

http://mrdoctorspeaking.blogspot.my/

Kepada pemilik baru - sila kirimkan maklumat seperti - NAMA . ALAMAT . CONTACT NO .untuk urusan perghantaran buku ke alamat email bawah ni okeh ^^

rusmeyati@gmail.com

Urusan pengeposan akan dilakukan  serentak bersama kiriman cenderamata untuk VIP Blogger Nov/Dec bertuah dari segmen INI yang tamat kontrak pada 31/12/2015 jam 11.59-^^

13 comments:

  1. salam , ala kenapa yana tak tahu ada segmen ni, tak Allah Ya Razzaq , rezeki kat lain la tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm..segmen kecik je ni.. takpa aa Yana.. nanti ada segmen2 lain insyaAllah ^^

      Delete
  2. tahniah kepada pemenang yang terpilih...

    ReplyDelete
  3. Tahniah kepada pemilik baru.
    Saya pun tak perasan ada segmen tuu. :P

    ReplyDelete
  4. Wahh.. lissa tak sempat pun join.. hehe takpaa. lain kali Lissa join.. ekeke tahniah pemenangnyaa :D

    ReplyDelete
  5. Tahniah pemilik baru :)

    ReplyDelete
  6. Terima kasih sis.. I really appreciate it.. Dah hantar details.. May Allah bless =)

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada pemilik baru :)

    ReplyDelete
  8. wah mr.confuse...eh salah mr.doctor rupanya menang...tahniah mr.doctor!
    saya rupanya yang confuse memula first time tengok blog dia...hahahahha

    ReplyDelete
  9. Tahniah kepada yg terpilih...

    ReplyDelete
  10. tahniah.
    sgt best dpt buku tu.

    ReplyDelete