Sunday, 6 December 2015

Pencarian Blog Terkemas 2015

Hi Guys! Om buat lagi segmen. Nak tahu Apa yang lain? Mari kita check apa yang lain.

Click Gambar untuk Join Tau!!

pesanan dari Om :
Pencarian Blog Terkemas 2015 aku adakan untuk mencari blog yang paling paling sangat kemas. Kemas dan cantik, sedap mata memandang bila jengah belog korang. Sambil sambil tu boleh promote belog korang dan juga blogwalking sesama blogger.
Haaa apa tunggu lagi, jom join. Hadiah adalah rahsia, Goodluck!

 Tag : Hanamiss Crown
 

41 comments:

  1. Rajinnya..cik akak pun nak join..tapi tunggu esok...hihi..
    Semoga berjaya ros

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua kene esok je ni cik akak. bizi betul dia ye :)

      Delete
  2. rajinnye OM buat segmen camni..hehe

    good luck! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dan pemurah.. hehehe. btw tq yana :)

      Delete
  3. Kak ros ada chance ni , sebab blog akak memang kemas , kalau zie punya blog .. hampeh haha goodluck kak !

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm..ntah boleh ke tak ni nak mencaras kekemasan blog twittykingdom tu hehehe..akk ade buat header inspired dari hitam milkyway kat blog zizie.. tapi utk simpan sendiri je..:) btw tq zie . ada rezeki kita tak kemana kan.. :)

      Delete
    2. HAHA zie tak join la kak , blog tak kemas haha . eh nak tengok header tuuuuuu hehe

      Delete
    3. la nape tak join.. hahaha nanti tukar header baru boleh tengok la..:)

      Delete
    4. Terima kasih, sebab awak lah buat saya menjumpai sesuatu.. Tq

      Delete
  4. selamat bersegmen kak ros. blog ni ada peluang besar nak menang sebab ina akui blog ni sangat kemas! :) hehe good luck ;)

    http://sebabakusabrina.blogspot.com/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sabrina.. kalau ada rezeki lah.. insyaallah .. :)

      Delete
  5. salam..
    suka blog warna putih cantik sangat dan kemas,salam ziarah yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm..tq miss blossem sudi singgah sini :)

      Delete
  6. singgah dari segmeny yang sama

    http://khudrihalim.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    ReplyDelete
  7. Terima kasih join ;)

    Ini senarai peserta , http://ombakbergigis.blogspot.my/2015/12/senarai-peserta-pencarian-blog-terkemas.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum wbt, bittaufiq wannajah! Ana pun dari contest yang sama ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm.ana Tq sudi singgah sini :)

      Delete
  9. Hai, saya singgah melawat sini dr Segmen OmbakBergigis :) Jemput singgah ye. Semoga berjaya..
    http://www.syahidahfadilah.com/2015/12/pewaris-facebook-kita-sekiranya-berlaku.html

    ReplyDelete
  10. Singgah melawat ros di sini dari segmen yang sama :D
    Baru ada masa blogwalking..hehe
    http://fardiyah.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    ReplyDelete
  11. goodluck http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html :)

    ReplyDelete
  12. Singgah sini..Mimi pun join jgk..Hehehe

    http://mimirheem.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    Erhh..Sory..Lambat blogwalking ..

    ReplyDelete
  13. Good Luck,semoga ada rezeki awak menang kontest ni amin.

    saya datang dari kontest yang sama..

    http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    ReplyDelete
  14. Qin singgah sini dgn segmen sama smbil follow! // maaf~ bru skrang dpat bloqwalking >.<

    Moga berjaya dlm segmen ini ye! GUDLUCK!~ :3

    http://officialsyiqin.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    ReplyDelete