Wednesday, 30 December 2015

Oh Trending 2015

Ada 12 minuman dan makanan yang trending sepanjang tahun 2015 . Tapi bukan la semuanya saya dah cuba. Ada satu atau dua je. tu pun secara kebetulan  beberapa bulan yang lepas. Paling baru ni saya minum pirate coffee  perisa hazelnut. sedaplah juga.kalau korang hashtag pirate coffee kat ig ni bersusun la keluar nanti. kata trending kan..huhu ^^


Korang boleh juga tengok list 11 lagi yang trending kat SINI. Dalam banyak2 tu saya teringin nak makan NASI KAYA. Untungla orang Manjoi boleh makan nasi kaya ^^. mungkin nasi biasa , kita boleh makan je kat sini.. tapi sisi lain tentu ada istimewanya kan..

16 comments:

  1. IG scya penuh gambar kawan post pirate coffe ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan.. tu yang jadi trending agaknya.. kalau hashtag je pirate coffee semua keluar..

      Delete
  2. wah, tentu sedap tu, tak pernah lak minum air camtu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena cuba dik.. hehehe
      banyak jual kat kiosk2 kecik tepi jalan.^^

      Delete
  3. tak apa...yang mana tak tertunai 2015..bawa ke 2016..in sha Allah...perlahan lahan...kak PC pun rasanya berjela list..kihkihkih...bila la hai nak habis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah..semoga dipermudahkan segala urusan kita di tahun 2016 ni kan ^^

      Delete
  4. selalu tengok orang letak gambar coffee ni kat ig. mesti sedap sangat :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap la jugakk. hehehe. kena cuba dulu tu Mazni^^

      Delete
  5. Hari tu masa dekat R&R mana entah, ada jual Pirate Coffee ni. Tapi, tak tahu pula famous benda ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni dah tau..kalau jumpa mana2 boleh la try sekali Farah.^^

      Delete
  6. ni kalau ada kat miri memang dah kena serbu oleh saya ni....nampak mcm starbuck je memula....pastu baru perasan logo dia...pirate rupanya!

    ReplyDelete
  7. hee.. inspirasi starbuck ni..tapi ok sedap jugak..

    ReplyDelete
  8. tak byk dlm list tu yg aida da try 2015.
    1 2 aje.
    pirate coffee tu pun aida lom try.

    ReplyDelete
  9. kopi ni kopi yg mampu milik, harga berpatutan.

    ReplyDelete