Saturday, 5 December 2015

MYiDEAKiNi.com Random RM200 Bloglist Lelaki dan Wanita

assalamualaikum- nasib belum terlepas lagi..tarikh tutup 7 december 2015 jam 00:00 malam. sempat lagi lah kalau ada sesiapa yang nak join. ada dua hari lagi kan. ada rezeki dapat masuk bloglist MYiDEAKiNi.com . rasa macam best je kalau dapat masuk bloglist tu sebab tempoh enam bulan ..saya ulang tempoh 6 bulan dapat parking dengan selesa kat rumah orang tanpa bayaran pastu dapat bonus RM$ plak...strategi..hahaha..nampak tak..6 bulan lama tu.. syarat pun simple je.. pastu  korang boleh tengok dan baca latest info sebab biasanya tuan belog en. khairul azizi akan update entry semasa.. jom lah reramai mencalonkan diri mana tau ada rezeki Allah nak bagi masuk bloglist 6 bulan kan.  KLIK BANNER cepat .

http://www.myideakini.com/2015/11/myideakinicom-random-rm200-bloglist.html

12 comments:

  1. Assalamualaikum....Terima kasih di atas sokongan & penyertaan Ros (burung hantu...gurau ajer)

    MYiDEAKiNi telahpun review artikel ini dan disenaraikan dalam bloglist Wanita. Sila semak yer... Semoga berjaya... :-D

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya ye (=
    Singgah sini ..
    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/12/myideakinicom-random-rm200-bloglist.html

    ReplyDelete
  3. Cik akak pun dah join juga...
    Semoga berjaya ros

    ReplyDelete