Saturday, 5 December 2015

anda ditag? jom jawab 11 soalan

kena tag.. lama dah kot dari 30 november 2015. by the way thank you to riana sudi tag kita. ada jugak orang ingat kan.. so kena lah jawab 11 soalan ni. hehe

1. Warna kegemaran?
2. Fashion kegemaran anda?
3. Suka hias rumah ala-ala apa? sbb ape ?
4. Makanan kegemaran anda ?
5. Anda suka masak masakan apa ? kenapa ?
6. Bila kali pertama tengok wayang ? dengan siapa ?
7. Masa sekolah kebangsaan dulu adakah anda punyai kawan yang sangat rapat 
    sehingga sekarang ? sebutkan siapakah orangnya ?
8. Berapa lama dah terjebak dalam dunia blogging ni ?
9. Anda penggemar makanan manis atau pedas ?
10. Apakah first impression anda terhadap saya ?
11. Sejak bergelar blogger.siapakah rakan blogger anda yg paling anda kenali ?

 Nah ini jawapannya :) 

1. putih.hitam.kelabu.warna langit+tumbuhan+tanah.palepink sbg penyeri :)
2. simple but nice..hihi
3. frenchchic sentuhan englishvintage white.simple minimalis.menepati citarasa
4. apa sahaja yang sedap di tekak. asal bersih kekdah penghasilan a-z. 
5. makanan yang letak cili2.suka tgk orang makan pedas tapi masih tak 
    serik nak tambah lagi.hahha
6. masa tingkatan 4 dengan kawan baik 
7. sek. rendah ke tu. takde. :(
8. sejak 2009 kot. sebab saya ada blog dulu sebelum FB. haha zaman tak byk 
   tutorial online saya buat blog banyak refer buku yang dibeli di bookstore
   untuk edit dan sebagainya.blog merapu.on/off/delete dan ni blog terakhir. 
   dan paling lama bertahan.
9. both.
10. fokus dan teliti. kalau takde ni tak boleh jahit baju :)
11. takde kot sebab on/off blogging kan..pastu tukar2 nama plak sebab takut 
     kawan2 baca blog..haha.. 


So itu sahaja . harap berpuas hati . nak kena tag 11 orang plak ke? oh tu kemudianlah ye sebab nak siapkan soalannya dulu..hehehe



Anda sorang yang suke memasak masakan apa? kenapa?
Anda sorang yang suke memasak masakan apa? kenapa?



  • Warna kegemaran?
  • Fashion kegemaran anda?
  • Suke hias rumah ala-ala apa? sbb apa?
  • Makanan kegemaran anda? 
  • Anda sorang yang suke memasak masakan apa? kenapa?
  • Bilakah kali pertama anda tengok wayang? dengan siapa?
  • Masa sekolah kebangsaan dulu, adakah anda punyai kawan yang sangat rapat sehingga sekarang? sebutkan siapakah orangnya?
  • Berapa lama dah terjebak dalam dunia blogging nie?
  • Anda seorang penggemar makanan manis-manis atau pedas-pedas?
  • Apakah 1st impression anda terhadap saya?
  • Sejak anda digelar blogger nie, siapakah sahabat blogger anda yang paling anda kenali?
  • - See more at: http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/11/sebelas-soalan-tag-by-aynal.html#sthash.h3oajTLB.dpuf1



  • Warna kegemaran?
  • Fashion kegemaran anda?
  • Suke hias rumah ala-ala apa? sbb apa?
  • Makanan kegemaran anda? 
  • Anda sorang yang suke memasak masakan apa? kenapa?
  • Bilakah kali pertama anda tengok wayang? dengan siapa?
  • Masa sekolah kebangsaan dulu, adakah anda punyai kawan yang sangat rapat sehingga sekarang? sebutkan siapakah orangnya?
  • Berapa lama dah terjebak dalam dunia blogging nie?
  • Anda seorang penggemar makanan manis-manis atau pedas-pedas?
  • Apakah 1st impression anda terhadap saya?
  • Sejak anda digelar blogger nie, siapakah sahabat blogger anda yang paling anda kenali?
  • - See more at: http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/11/sebelas-soalan-tag-by-aynal.html#sthash.h3oajTLB.dpuf



  • Warna kegemaran?
  • Fashion kegemaran anda?
  • Suke hias rumah ala-ala apa? sbb apa?
  • Makanan kegemaran anda? 
  • Anda sorang yang suke memasak masakan apa? kenapa?
  • Bilakah kali pertama anda tengok wayang? dengan siapa?
  • Masa sekolah kebangsaan dulu, adakah anda punyai kawan yang sangat rapat sehingga sekarang? sebutkan siapakah orangnya?
  • Berapa lama dah terjebak dalam dunia blogging nie?
  • Anda seorang penggemar makanan manis-manis atau pedas-pedas?
  • Apakah 1st impression anda terhadap saya?
  • Sejak anda digelar blogger nie, siapakah sahabat blogger anda yang paling anda kenali?
  • - See more at: http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/11/sebelas-soalan-tag-by-aynal.html#sthash.h3oajTLB.dpuf

    19 comments:

    1. Blogwalking sini dari Segmen Tinggalkan URL bersama Dunia Cik Akak :)

      http://syaza-applemints.blogspot.my/

      ReplyDelete
    2. salam kak ros tang pedas tu kita sama! huhu

      ReplyDelete
    3. Replies
      1. jawab yani..jangan tak jawab :)

        Delete
    4. Tak pasal-pasal dah pecah rahsia ya....hehehe...Anyway...selamat ber GA

      ReplyDelete
    5. Memang mengamalkan anonymity ya? Saya pun macam tu juga sebelum ni, tapi pasal kadang-kadang teringin nak upload gambar, tu yang ditch anonymity tu.

      ReplyDelete
      Replies
      1. yup. farah..skrg selesa je macam ni. org kenal pun takpe kot . hee

        Delete
    6. Soalan berantaian..hihi...
      Jawab tu....terbaik

      ReplyDelete
    7. jenuh nk menjawab tu...hehe

      ReplyDelete
    8. Lissa pun suka makanan ada cili-cili. ekeke

      ReplyDelete
      Replies
      1. kalau takde cili mcm kurang feel je bila makan..haha

        Delete
    9. Wahhh Ros dah jawap....maaf baru berkesempatan nk ronda2...
      Ros pun suke English vintage style ek...ramai suke English style ek...hihihi
      Terima kasih sbb sudi jawap ;-)

      ReplyDelete