Monday, 21 December 2015

Alhamdulillah dapat FREE Rexona Freshprotect Kit .

Assalamualaikum..Alhamdulillah x 3 ..gembira sangat ni..hari Jumaat lepas saya terima FREE Rexona Freshprotect Kit . Sebenarnya saya tak terpikir pun akan terima apa2 kiriman sebab saya tak order apa2 pun secara online.. tapi kot2 lah hadiah GA yang sampai sebab memang ada menang GA..dapat pula kotak biru berbalut bubble plastic and consignment note ..rupanya dapat reward sebab dah selesaikan salah satu Big Mission dalam WOOP . nak tahu apa big mission yang saya buat? tangkap gambar diri sendiri dan gambar tu buat profile pic dalam woop. hehehe. 



Tengok kotak atas ni.. cantik kan..berbunga2 hati waktu ni..tapi isi dalam belum tahu lagi jadi bedebar la jugak nak buka..tarraaaa....


Ni dia..ada sepasang spray Rexona. satu untuk lelaki dan satu untuk perempuan. kandungan setiap satu botol spray ialah 150ml. kalau beli kat kedai sebotol harganya dalam Rm11.90 - Rm12.90. Tapi dah dapat 2 botol macam ni FREE siapa tak gembira kan. Bau memang wangi dan segar kalau nak jalan2 dan kesana kemari yakin tu lebih la sikit..macam Scha tu..hehehe..saya dah guna sehari dua ni. memang puashati bau segar yang tahan lama dan memang selesa sebab kering. Bila berpeluh tu tak rasa melekit.  korang pun boleh cuba. info lanjut rexona ada kat SINI. kalau nak join WOOP boleh ke SINI



25 comments:

  1. saya pun dah dapat..best kan :)

    ReplyDelete
  2. woop memang best kan, tak rugi joint :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ros join sebab baca entry kak Ana tu lah..^^

      Delete
  3. Bestnyaaa kak.. hehe Lissa baru ja join Woop bulan lepas. belum dapat redeem apa-apa rewards lagi. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni akak belum redeem lagi lissa. ni akk buat 1 big mission. tangkap gambar sendiri buat pro.pic dalam woop :)

      Delete
  4. dah klik gak dua2 tu..huhu..detect ke kalau share 2 link 1 entri?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia detect 1 je..satu lagi tu tak.. kalau Yana dah klik 1 link.. lagi 1 link tu tak detect. maksudnya address ip sama dia detect sekali je kot.

      Delete
  5. Bestnya dapat benda free! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah jimat di situ kan..hehe ^^

      Delete
  6. Cikna pun dpt gak tp dia bg 2 box tau,msti xlama g awk pun dpt gak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah dapat 2 box sekali .. tahniah tau.. harap dapat lagi la pas ni..

      Delete
  7. saya pun dapat jugak! hihii. tapi belum berambik lagi sbb tukar alamat kat rumah kawan sbb Gdex tak masuk kawasan kampung sy sobb sob. its always cause a problem when someone pos a parcel using skynet or gdex sbb nnti mesti dia suruh pickup datang sana ambik ataupun tukar alamat. nilah natijahnya duduk kampung terpelosok nun hahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh jangan lupa pergi ambil tu rrai..spray sikit.. wanginyaaa.. hehe

      Delete
  8. salam kak wah! dapat yana big mission satu pon tak buat memang tak dpat la

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm Yana. big mission tu macam2 yana.. buat je 1 yang paling senang ..^^

      Delete
  9. jeles.
    ramai frens dpt.
    aida x dpt sebab malas jwb sokla ha ha ha :)

    ReplyDelete