Thursday, 24 December 2015

10 Question from blogger _numigx

Assalamualaikum. pertama sekali dengan perasaan terharu bercampur sebak nak ucapkan terima kasih banyak2 kat blogger numigx sebab sudi tag akak . hehehe. sekarang game tag mengetag ni sedang in. bertuahlah kalau ditag. pastu silakan jawab soalan okeh. :) nak tau apa 10 soalan nya ..jom check it out :)



1. Explain yourself in one word and why?
Actually there are many words can define who we are ( personality and character ).satu perkataan macam tak cukup untuk mewakili keseluruhan..hehehe tapi takpe kita pilih satu je.. rasanya...i'm satisfied with eclectic- sebab paling senang untuk huraikan diri yang suka memilih/menetapkan elemen2 tertentu dari segala aspek tapi sebenarnya simple..

2. Which do you prefer, English or Malay?
Both  

3. What do you love to do in your free time?
Biasa busy..kalau free akan cari - buku/makanan/blog.

4. Do you like me?  
Ukhwah alam maya. tak suka tak yah follow kan.hehehe. suka semuanya insyaAllah :)

5. 7 Things you do before getting up from bed.
oo..sblm bangun dari katil ye..tengok jam dulu. mengeliat. tengok siling, tengok kiri  dan kanan. duduk. ikat rambut.

6. 3 kinds of people you hate most.
munafik, tak amanah , banyak alasan..

7. Do you like birthdays and why?
biasa2 tapi terharu kalau ada sesiapa yang ingat without any reminder from FB.
 
8. How many people you do remember their birthdays?  
dalam 20 orang kot.. atau mungkin lebih..:)

9. What kind of movie do you prefer and why?  
rasanya suka serious movie than amusing movie because the serious movie have the ability to make people think .

10. 10 band names you love most.
Greenday? coldplay? tak kisah apa band yang penting lagu sedap dan lirik yang mendalam..hihihi

sekiannnn..:)
buat masa ni belum terdaya nak tag sesiapa lagi sebab belum pikir soalan ..nanti ada soalan akan diupdated k.hehehe :)

8 comments:

  1. yeah me too like serious movie....
    Ukhwah alam maya...suka ayat ni...^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2 serious ni sofie ^^
      ok suka sofie..hehe

      Delete
  2. wohooo cool laa.. best best.. hehehehehe

    ReplyDelete
  3. Jawapan Ros yang nombor 1 tu paling saya suka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. (tersipu) hahaa. ye ok terima kasih Farrah ^^ sebab sudi baca jawapan2 itu..

      Delete
  4. Dah lama tak guna perkataan eclectic.

    ReplyDelete
  5. hi hi no 5 tu mcm serupa la kita :)
    memang ramai gitu kot kan?

    ReplyDelete