Sunday, 15 November 2015

Tahniah Blogger Buddies

assalamualaikum
seperti yang dijanjikan dalam  segmen kembara misteri burung hantu  hari ni 15/11/2015 saya  listkan blogger buddies bertuah yang akan menjadi vip di blog saya untuk tempoh 15/11/2015 - 31/12/2015 - random number generate ye :) yang berjaya saya ucapkan tahniah pada yang tak berjaya korang tetap blogger buddies yang ohsome ohsome ohsome - hehhee.. jom check it out !!


  
AzeyAriez  77 . FarrahMF  2 . NaoMei  66 . zafirah  69 . BKM 59 . MiyaAmira 74 . NanaLiena 9 . missS 42 . MsKejupenyet 10 . cikMimie 15 . HANA 65 . Arbaina 68 . madihahdeen 31 . RianaLittleCuties 12 . FidaZEin 7 . ilaSyafila 67 . chentaAbby 85 . hanisMasturina 36 . BusyraTakiyudin 16 . AzHafizah 33 . BanuSyah 18 . BelogNabihah 4 . CikTie 20 . zizieZainal 87 . NoorAkma 46 

KEPADA 25 BLOGGER VIP.. SEPERTI YANG TERMAKTUB DALAM SEGMEN ..KORANG AKAN MENERIMA CENDERAHATI SELEPAS TAMAT KONTRAK DIMANA TARIKH KONTRAK BERAKHIR 31/12/2015 INI. so dengan rendah hati diminta emailkan :

Nama ( sebelah nama letak no bertuah korang )
Alamat
No tel 

HANTARKAN MAKLUMAT TERSEBUT ke EMAIL saya  rusmeyati@gmail.com
maklumat boleh dihantar mulai 15/11/2015 - 25/12/2015

1 BLOGGER UNTUK HADIAH MISTERI !! 
PEMILIHAN BERDASARKAN  PENYUMBANG TERTINGGI TRAFFIC SOURCES (REFERAL) SEPANJANG 7 HARI SEGMEN BERLANSUNG :) 

TAHNIAH
 FARRAHMF

Untuk hadiah misteri pengeposan akan dilakukan dalam tempoh 1 minggu dari tarikh pengumuman (cewah macam penyimpan mohor raja2 plak rasa) - sila hantarkan maklumat yang dikehendaki ( seperti di atas ) ke alamat email yang diberi ASAP. Pemenang hadiah misteri DILARANG sama sekali membongkarkan KEMISTERIAN tersebut kepada umum jeng3. ini bagi memudahkan kendalian untuk segmen2 misteri akan datang..hehehe..
( WAHHH..konon misteri sangat plak kan ) silakan berdebar-debar .kikiki :)


KEPADA SEMUA YANG TERLIBAT. TAHNIAH
SILA MELIBATKAN DIRI LAGI LAIN KALI

41 comments:

  1. tahniah pada yang menang :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah semua, especially kak farrah! bertuah akak ^^, mesteri gitu

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah! Alhamdulillah! Seronoknya terpilih jadi VIP di blog Ros ni. Tak sangka saya bertuah dapat hadiah misteri. Thanks so much, Ros. Jangan risau saya akan patuhi syarat2 yg ditetapkan. :) Nanti saya email details ye.

    Tahniah kepada yg lain yg turut sama terpilih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah Kak Farrah :) Akak menang besar..hehehe :)

      Delete
  4. Wah tak sangka berjaya jugak..
    Thanks kak.. Huhuuu dah lama tak merasa kemenangan :p
    Done pm akak (=

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, tak sngka akan jd antara org yang bertuah pulak since ini baru kali kedua kan saya join segmen hihik ^^ Terima kasih bebanyak kat kak Ros yea :)

    ReplyDelete
  6. amboi kak farrah.. hahaha..tahniah semua yg tersenarai.. saya tertanya jga apa yang misterinya.. hehe.. will email asap...! :) alhamdulillah rezeki

    ReplyDelete
  7. OMGGGG Yeaaaaaaaaaaaaaay terima kasssihhh!! First time menang give away T_T Terima kasihhhhh!!! Btw tahniaah farraaahh..

    ReplyDelete
  8. Tahniah semua..terima kasih penganjur :)

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah terpilih sbg VIP. Terima kasih tuan Blog

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah tersenarai di antara 25 Blogger VIP :) Hee... thank Sis Ros, nanti Cik Mimie emel details :D

    Tahniah buat pemenang lain..

    ReplyDelete
  11. Tahniah pada semua yang terpilih..

    ReplyDelete
  12. Thanksss !! Fuhh first time ni hahaha

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah..... ;) TQ
    Tahniah buat pemenang semua.... Tahniah jugak buat semua peserta...wahhh ramainye peserta.... ;)

    ReplyDelete
  14. Nama cik akak naik juga ye...
    Esok cik akak cuba email...
    Takut sibuk lagi..emm

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah menang. tahniah juga pada yang lain. terima kaseh. :)
    sy akan emailkan detail ..

    ReplyDelete
  16. tahniah pada smua.. sy pun bertuah.. hehe.. tq ye..
    sy baru emailkan detail..

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum.....Tersenarai juga ya....box generate tu untuk apa maksud di sebaliknya....terima kasih banyak2 yer...

    Tahniah kepada semua yang berjaya...yang tidak berjaya kita cuba lagi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. pemenang tu dipilih guna komputer. guna random number generate :)

      Delete
  18. Assalamuailaikum Tuan Tanah..tengkiuuuu jarang bertuah kalau masuk giveaway atau contest...huhuhu rasa gembira sgt... saya dah email kan detail...

    ^_^

    ReplyDelete
  19. ala takde rezeki untuk kita...cuba lagi di lain misteri Nusantara...lalalala :-D

    ReplyDelete
  20. Tahniah buat semua yg terpilihhh . berrtuah betull hihi

    ReplyDelete
  21. tahniah pd pemenang..sy takde rezeki la..huhu..
    next time~

    ReplyDelete
  22. Allhamdulillah . Mekasih ye =)

    ReplyDelete
  23. Tahniah semua kepada yang telah menang...

    ReplyDelete