Friday, 13 November 2015

Official Closed

alhamdulillah dengan ini berakhir sudah segmen kembara misteri burung hantu yang berlansung selama 7 hari 7 malam itu. blogger suam2 suku macam saya  first time buat segmen...tapi alhamdulillah 89 peserta yang support dan memeriahkan segmen ni saya ucapkan terimakasih sangat2- korang memang ohsome!! senarai penuh yang join pun dah saya listkan sekali DISINI ada 89 nama semuanya -jgn lupa blogwalking sambil follow. seperti yang dijanjikan keputusan penuh blogger bertuah dan misteri akan diumumkan pada 15/11/2015.bagi burunghantu rehat dulu-err tapi korang rajin2 la datang sini kalau takdak entry klik la dove ke oldtowncoffee ke oldtownWing ke. tp jgn lupa tinggal jejak :)

 SEGMEN KEMBARA MISTERI BURUNG HANTU OFFICIAL CLOSED : 00:00 13/11/2015  TQ

34 comments:

  1. Sudah tamat. Tahniah, ros. Segmen dapat sambutan hebat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih farrah -alhamdulillah :)

      Delete
  2. Ya saya salah seorang daripada mereka yang menyokong segmen rosnordin :-)

    ReplyDelete
  3. 89 sembilan ramai jugak tu , semoga ada rezeki ye semua ^^

    ReplyDelete
  4. haha..tak thn tgk burung hantu tu~

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah... have a good rest yer burung hantu...hihihi..seram plak tiba2.. :p

    ReplyDelete
  6. heee. tak sabarnyaa tunggu pemenang :D

    ReplyDelete
  7. aloo tutup dah :( baru nak join eheheh

    ReplyDelete
  8. Teruknya burung hantu tu...7 hari 7 malam berjaga...last mcm burung hantu tak siap plak...huhuhu...Anyway tahniah dengan 89 blogger yang join tu...HEBAT!

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah tq support jugak :)

      Delete
  9. wish everyone godluck hehe . Byebye burung hantu !

    ReplyDelete
  10. Wah...sayangs ekali sudah tertutup. saya nak join

    ReplyDelete
    Replies
    1. lainkali kalau ada boleh join ye hehe :) tq

      Delete
  11. Nampak gayanya burung hantu pun dah kepenatan..haha..
    Cik akak no berapa nie..tak semak lagi...
    Bw...tunggu tak bz dulu

    ReplyDelete
  12. Haaaaaaa jum burung burung hantu sekaliaaan. Tidurrrrr! Hehehe
    Goodluck kepada semua yang join! ^^

    ReplyDelete
  13. Serabai dah rupa burung hantu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha stress kata.. tq tau naza support gak :)

      Delete
  14. Burung hantu blogwalking sampai gitu rupa dia..hehehe

    ReplyDelete
  15. nanti ada masa Cik Mimie bw semua peserta semalam separuh dah BW.. hehe :)

    ReplyDelete
  16. ala tak sempat masuk huhu.
    but still nak bw jgk la hihu <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. lain kali ada lagi kita support reramai bg meriah k :)

      Delete
  17. Selamat berehat si burung hantu..
    X sempat nak joint..

    ReplyDelete