Tuesday, 1 December 2015

hello december

diam tak diam 5 hari tak blogging tetiba dah 1st December 2015. time fly too fast.... kita dah berada di bulan akhir tahun 2015 masehi so selamat datang december dan untuk korang semua selamat menempuh bulan december..bulan december ni kira mencabar la juga terutamanya bab2 yang ada kaitan dengan memporak perandakan kewangan kan?..hihihi.. YES sana sini /majlis kahwin lagi/ family holiday/ kalau yang ada anak2 sekolah tu persediaan sekolah anak2 lagi ..banyak juga kot ..so berpada2 la ye...:) hey korang dah jawab soalan suka2 kat SINI ke belum? yang jawab tu.. saya hargai sangat2..so korang2 semua siapa rajin boleh jawab..silalah rajinkan diri dan jawab tau. dan ada lagi yang belum bagi maklumat untuk segmen INI kan. jangan lupa ye..kirimkan maklumat you all :)

20 comments:

  1. Dah pun melangkah di bulan Disember....

    ReplyDelete
  2. Semoga masa kita dipenuhi keberkatan. ;)

    ReplyDelete
  3. salam kak ros, salam disember semoga segala urusan yang dirancang dipermudah

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsslm ..insyaallah amin :) tq yana

      Delete
  4. cepat kan masa berlalu.. hee :'D

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa dah semakin singkat lisa :)

      Delete
  5. salam ziarah, mugo dipermudahkan., ;p

    ReplyDelete
  6. Salam ziarah juga...Disember 2015 akan meninggalkan kita dan Januari 2016 akan muncul tak lama lagi...Anyway MYiDEAKiNi nak datang jemput ke giveaway

    http://www.myideakini.com/2015/11/myideakinicom-random-rm200-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq atas jemputan jugak..insyaallah :)

      Delete
  7. Tulah...dah di penghujung tahun dah kan

    ReplyDelete
  8. semakin menghampiri akhir 2015 kan Ros :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup kak ana.. harap sempat plak merasa 2016 ..hehe :)

      Delete
  9. Selamat menempuh disember, ros. Tahu2 nanti dah 2016 pulak kan,..

    ReplyDelete
  10. mmg banyak kena kuar duit bulan ni kan..huhu

    ReplyDelete