Friday, 20 November 2015

good news buddies : its FREE lets join

korang suka tak kalau dapat REWARD ? suka kan lebih2 lagi kalau REWARDsampai depan rumah without any cost. cuma korang perlu kongsi pendapat je dalam WOOP. Jom reramai JOIN WOOP  dan menangi hadiah menarik . KORANG KLIK BANNER - FREE je :)

http://www.woop.my/friend/index/id/214229/


ok make it clear- 3 good reason join  A community of Women with Opinion -WOOP. FIRSTLY  korang akan dapat FREE STUFF . dont worry NO HIDDEN CHARGES! disini korang berpeluang  cuba produk baru di pasaran secara percuma :) so dengan cara ni korang akan lebih faham dan tahu kelebihan produk etc. SECOND- dari pengalaman korang tu.. korang share personal view mengenai produk yang korang dah guna..bagi pendapat ke/ cadangan or apa2 lah yang boleh bantu improve brand mereka. THIRD - perkongsian korang melayakkan korang kumpul point dan point2 ni semua boleh ditukarkan dengan hadiah! ALL ITS FREE.. perkongsian pengalaman pun dapat reward.. ok la dari takde pape kan..hihihi
JOM RAMAI-RAMAI JOIN FREE SIGN UP NOW k! 

http://www.woop.my/friend/index/id/214229/

Tq KAK ANA

17 comments:

  1. dah sign up td pastu hehe tak tahu dah nak buat apa, tutup je hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa. nape tutup yana..jawab soalan simple je collect point nanti leh redeem :)

      Delete
  2. Replies
    1. lelaki pun boleh join kot abak :)

      Delete
  3. Replies
    1. menarik la sofie tp kene rajin :)

      Delete
  4. Memang seronok, Ros. Saya dah beberapa kali redeemed. Suka tebus pek joy dgn ambi pur/febreeze :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuu laa baca pasal Woop teringat kat kak Farrah.. Hari tuu banyak gila dapat febriz.. Haha

      Delete
    2. tu yang try tu farrah ..merajinkan diri jawab soalan.. baru ada 105 point ni..tak sabar nak redeem ..semangat ni kikiki

      Delete
    3. Nak collect byk2 lagi point :)

      Delete
  5. tu la ktc..akak baca kat kak anajingga tu ..best plak..:)

    ReplyDelete
  6. aida da join.
    but lom sempat menjwb soalan.
    maklum la, internet limited!

    ReplyDelete