Tuesday, 10 November 2015

Giveaway Duit Saku & Bawal Aidijuma By CikTulip

assalamualaikum
Nah jom beramai -ramai kita join Giveaway Duit Saku & Bawal Aidijuma By CikTulip ni. Ni first GA by Cik Tulip. sambil menyelam minum air lah kita..dalam cari kenalan sangkut plak 1 gift. mana tahu rezeki tak duga. Jom syarat pun simple je. KLIK BANNER bawah ni k

http://besidesme21.blogspot.my/2015/11/giveaway-duit-saku-bawal-aidijuma-by.html

Blog baru ye (yg ke 4 sebenarnya ) simple je..Cik tulip masih study so blog ni tentu saja berkisar tentang student life dia kan..ada tips dan resepi juga.so just KLIK BANNER then you will be there....Tagging 3 bloggerians :)  yana . nabihah . sofieadie

 

15 comments:

  1. Terima kasih kerana sudi tag nama saya :-)

    ReplyDelete
  2. Salam singgah sini dari segmen yang sama sis...semoga berjaya..

    http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/11/giveaway-duit-saku-bawal-aidijuma-by.html

    ReplyDelete
  3. Tambah duit saku..good luck dear

    ReplyDelete
  4. Selamat berGA sis...good luck ya... :):)

    ReplyDelete
  5. Terima kasih sudi join :D
    Done followback blog kamu :D

    ReplyDelete
  6. Hye salam kenal join dr segmen yg sama.. good luck ye hehe

    ReplyDelete
  7. Semoga ada rezeki kak Ros (=
    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/11/giveaway-duit-saku-bawal-aidijuma-by.html

    ReplyDelete