Friday, 6 November 2015

DOVE Review | Teknologi Oxyfusion Untuk Rambut Ringan dan Tebal

yeay dapat semula mahkota saya..itulah rambut sebenarnya!.hihi.. so untuk korang2 yang bertudung dan cerewet macam saya wajib la cuba produk penjagaan rambut terbaru Dove Volume & Nourishment . bila dah stress, penggunaan hair dryer yang kerap, rambut yang kotor dan berminyak dengan kekangan masa untuk diri sendiri boleh buat orang perempuan histeria bila tengok rambut sendiri yang leper nipis kering dan kejung depan cermin! Verangan je kalau nak simpan rambut panjang siap nak buat volume2  macam retis gitew..sebab kesudahannya rambut tersisir rapi sama pendek macam lelaki/suami..:) kihkih..TAPI dengan Dove Volume & Nourishment impian korang yang nak simpan rambut panjang tapi ringan tebal dan bervolume2 bakal MENJADI KENYATAAN. bukan setakat menambahkan keayuan wajah dan feminisme..malah rambut jadi lebih lembut dan cantik.. so walaupun bertudung jangan sesekali abaikan penjagaan rambut..rambut kan mahkota wanita..

set ni ada 2 item iaitu syampoo dan perapi..saya guna keduanya! cara penggunaan pun senang, picit syampoo kat tapak tangan dan apply kat rambut dan kulit kepala  sambil urut2 kulit kepala then bilas bersih ..lepas tu baru guna perapi..Set Dove Volume & Nourishment ni hadir dengan teknologi oxyfusion..pada sesiapa yang tak tahu.. teknology oxyfusion  ialah gabungan bahan2 oxygenfused dalam molekul syampoo dan perapi yang ringan dan melapisi rambut dimana gabungan inilah yang membuat rambut lebih ringan lembut dan hingga 95% lebih bervolume. sebelum ni macam2 syampoo dah guna tapi rambut ni meleper juga - rambut jenis halus bila dah melekap nampaklah macam nipis dan sikit kan..kepala pula yang nampak macam besar..sebab tu cuba Set Dove Volume & Nourishment dengan teknologi Oxyfusion ni..Memang puashati

rangkaian syampoo dan perapi ni bau wangi dan segar . lepas ni boleh la libas2 rambut  dengan senang hati tapi dalam rumah je lah sebab kat luar bertudungkan! Untuk yang masih tercari2 produk penjagaan rambut harian boleh mula dengan set Dove Volume & Nourishment sesuai untuk semua jenis rambut dan selamat digunakan setiap hari..Nak lebih info jom check it out web  DOVE

 

7 comments:

  1. Dulu zaman sekolah PC pakai brang Dove ni..hehe...

    ReplyDelete
  2. sama kita :) tapi dulu burung dove tu warna biru tua :)

    ReplyDelete
  3. Dah lama tak pakai dove. Dulu masa high school, ada juga pakai dove ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak suruh pakai balik tu farah..heheh

      Delete