Thursday, 19 November 2015

cinta monyet

cam ni la kot cinta monyet tu cinta budak2 yang tak tau apa2 tapi feeling2 gituw. hihihi. tu untuk sisi lucu lah kan. tapi sisi lainnya ada banyak yang tersirat untuk kita manusia dapat  menilai/belajar dan ambik pengajaran.hrmm
pic- amik kat FB :)


33 comments:

  1. Haha.. kdang2 mlalui cnta mnyet ni smpai jdoh, btmu kmbali bila dh bsar.. kiki

    ReplyDelete
  2. cinta monyet zaman sekolah ...hihi malu2 kucing gitu...
    pengajaran plak: kasih sayang tak mengenal siapun.. semua kita diberi akal utk saling menyayangi....

    ReplyDelete
  3. comel lah cinta monyet yang ni.. sweet sungguh XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. cinta x mengenal rupa..hadir tanpa dipaksa..kikiki :D

      Delete
  4. terseksa tgk kucing tu..huhu

    ReplyDelete
  5. boleh publish komen kat blog saya, cuma jgn tick apa-apa kat robot tu..

    tau tak camne nak hilangkan terus?

    ReplyDelete
  6. Isk...seram pula gambar tu...hihi
    Cinta monyet...cik akak tak pernah alami zaman persekolahan dulu...
    Tak de masa...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. nape seram cik akak.. bff tu..err burung hantu seram tak? haha

      Delete
  7. Assalamualaikum ros, terima kasih sering ke anajingga.com, baru lepas ke sini malam ni dan kak ana follow Ros ye # 307 , haha cinta monyet kan oo baru tahu macam tu ye rupanya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...btw tq kak ana sudi follow :)

      Delete
  8. Hehe.. apasal pelikk je pict tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..pelik tp menarik kan..:)

      Delete
  9. ha ha ha hadoi la ros!
    konfius aje kucing tu...

    ReplyDelete
  10. Hahahha.. Mcm tu lar kowtt hihi

    ReplyDelete
  11. tgk gmbr ni tak tau nk kata comel ke sweet ke, tapi knapa aku tgk mcm 18sg ni. adeiii

    ReplyDelete
  12. Kucing tu nampak macam takuttakut jer. Haha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kan...monyet plak nampak nak bgtahu semua yang kucing tu milik dia..hahahaha-

      Delete
  13. rare., gmbr sendiri amek keeew

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..bukanlah.. pic amik kat fb ..:)

      Delete