Saturday, 7 November 2015

7 hari 7 malam korang diperhatikan

eh dah join ke belum segmen KEMBARA MISTERI BURUNG HANTU .  jom lah korang join bagi meriah segmen tu. kat kanan di sidebar ada banner boleh klik juga .segmen 7 hari je.yang nama dah update tu jangan lupa blogwalking/follow .tu semua blogger misteri geng burung hantu.. nak tahu apa misteri kena la pi jalan blog diorang. 


7 hari 7 malam je laa... bukan 7 keturunan.. heee

Sambil2 tu kalau nampak iklan dove/oldtown  kat sini sudi2kan la klik ye :) TQ

24 comments:

  1. comel je owl tu suka lahh
    gud luck

    ReplyDelete
    Replies
    1. haruslah comel el..kalau letak yang seram kang orang plak takut..hehee

      Delete
  2. hello ☺ I'm newbie.. please visit my blog ♡ have a nice day!
    smartiesmoo.blogspot.kr

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. 7 hari 7 malam je nabila..kang buat 7 keturunan terus nangis burunghantu patah sayap bengkak mata..kihih

      Delete
  4. Baca tajuk, teragak agak lak nak baca isi entry. Hahaha Nasib baik bukan cita seram :P

    ReplyDelete
  5. sentiasa ada yang memerhati ekekekeke :P

    ReplyDelete
  6. hehe misteri betul 7 hari 7 malam eh. haha

    ReplyDelete
  7. Misteri 7 hari 7 malam... hehehe :-D

    ReplyDelete
  8. Cantek mata burung hantu tu, berkaca :)

    ReplyDelete
  9. untuk 7 hari, mata mmg camni farrah..tggu lepas 7 hari..hee

    ReplyDelete
  10. Cantiknya mata burung hantu tu..hihi..

    ReplyDelete
  11. tak sempat lg jln blog diorang ..huhu

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. yang tk smpat nak join tu amek smgt burung hantu tp jadi burung helang la...

      Delete