Tuesday, 22 September 2015

Korang Tau Tak 6

Assalamualaikum..
Kalau korang ialah wanita...korang patut ada 7B
Mungkin BC boleh bantu..eh Bantu pun B la-hikss
Korang kenal tak semua adik beradik BC ni..
Hey bukan BCL Bunga Citra Lestari la..Ni BC B Complex Shaklee..hehehe
Jom tgk senarai adik beradik BC ni..
Vitamin B1, Vitamin B2, Vitamin B3 (niacin), Vitamin B5, Vitamin B6, Vitamin B9 (asid folic), Vitamin B12.
Kesemua jenis vitamin B ni diperlukan oleh badan anda.
Apa pulak 7B tu..hrmmm


Perempuan kalau boleh bukan setakat 3B atau 4B je..Kalau boleh biar ada semua 7B
Biar cantik kemudian cerdas pula otak dan fikirannya, berakhlak dan berbudi bahasa..berani lagi..badan pula biar sentiasa sihat dan kemas..business tu maksud saya kalau boleh ada memang bagus contohi Khadijah ra..besar kecil tak jadi soal..dan B Complex utk bantu korang menghadapi 6 lagi tu..sebab B Complex bantu korang berkulit cantik , bantu otak cerdas sebab ada asid folic yang penting utk bina sel otak..bantu korang dari stress dan marah2 yang secara tak lansung mengawal sikap dan kelakuan korang..lebih berkeyakinan..bantu metabolisma tubuh. badan sihat dan kemas, dan boleh juga dijadikan peluang perniagaan bila join shaklee..Nah senang kan..semoga semuanya mudah dengan izinNya juga..:)
 Nak BC Shaklee..KLIK JE ORDER ONLINE NOW atas kanan tu k.. 

7 comments:

  1. shaklee mmg produk terbaik...hehe

    ReplyDelete
  2. Kalau boleh memang nak 7B :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mudah2an. Tapi kena usaha dari sekarang lah kan :)

      Delete
  3. hahhahhha macam mana ni. saya rasa saya 4/5B aje lah ehhehe

    ReplyDelete
  4. dah 4/5B pun Alhamdulillah tu..mana tau akan datang ada 7B plak..hehee..btw keep it up :)

    ReplyDelete