Tuesday, 15 September 2015

Korang Tau Tak 4

Kenapa even everyday korang2 ada buat workout tapi tak selim2 jugak? 
Inilah sebab nya...hehehe


Kalau betul2 nak fit rela dalam terpaksa lah buat workout lebih dari 30 minit..barulah tubuh boleh fokus pada lebihan2 lemak yang korang nak singkirkan..at least 1 -2 hour mcm tu..kalau betul2 routine memang lagi cun lah.. Ingat ye crush diet boleh buat otot korang lembik so selain workout..makanlah makanan berkhasiat, ambil makanan tinggi protein atau korang boleh ambil ESP Shaklee atau Chinch Shake Shaklee..
Chinch Shake Shaklee ada 3 perisa Vanila/ Coklat/ Mocha..Bantu badan FIT dan yang workout kalau nak lagi cepat lemak2 korang mencair dan tersingkir - Ambil Omega Guard dan Lecithin ye. CHECK IT OUT

4 comments:

  1. oh patutla saya tak kurus2 hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kurang 30 minit ke...kipidap JJ..hehehe

      Delete
  2. Huhuhu saya selalu 10-15 minit dah angkat bendera putih!

    ReplyDelete
  3. wahh menarik fakta ni...kita pon baru tahu... tp mmg betul, dulu kita gi gym sblm nk kawen kann, tgok org german sume workout nk dekat 2 jam baru depa blik... kita pon ikutlah, mmg dapat trun berat kita....tp lepas kawen naik blik....keekekke...somehow memerlukan determination jugak kalau nk membakor lemak ni kann...

    ReplyDelete