Friday, 18 September 2015

GO SHOP OK KE

Hai..Just now saya riki2 kat go shop ..rasa hati macam nak shopping , hee
selalu sangat tengok iklan go shop ada tv bole beli ni..tapi disebabkan saya ni cerewet dan selective so banyak2 iklan go shop memang tak berapa nak heran..tapi lama2 mcm best plak tengok..menarik....kualiti nampak bagus je (macam yg diiklankan dalam tv la..mmg nampak hebat dan bagus je kan)..tetiba macam nak borong2 plak...tu lah pompuan kan..shopping melancong dan makan2 memang menang ..hihihi..tengok  ni terus jatuh hati...ok dah jumpa pembantu yg boleh buat rumah lagi kemas dan rapi..DYNAMIC MULTIFUNCTION RACK..

  • Boleh sidai hampir 100 helai baju..ada double side expansion lagi..Wow sesuai untuk saya yang suka kumpul baju utk dibasuh..dan dikeringkan...kiki 
  • Ada roda boleh tolak2 dah senang keje kalau sidai luar time hujan..tolakkan je masuk dalam..pastu ada extand untuk sangkut baju..
  • Kukuh untuk guna sidai bedsheet , comforters dan langsir yang besar tu..lagi senang kerja ni..
  • Jimat ruang boleh lipat2 dan simpan je kat sudut dinding..sesuai utk yang tak suka semak macam saya 
  • Material ABS plastic dan Stainless Steel pipes. ringan dan mudah
Beli dan guna dulu -kalau bagus bagai diiklankan baru boleh decide beli yang lain kan..hehehe

4 comments:

  1. Fuh.. Sampai 100 helai ye boleh sidai.. Bagus2..

    ReplyDelete
  2. wahh best ni... byk boleh sidai ni... bertingkat2... kalau best cite kat kita jugak tau :D

    ReplyDelete
  3. tula..okey ke Go Shop tu? sampaikan mak mertuan & mummy I terpengaruh nak beli mcm2

    ReplyDelete
  4. Pernah berkenan brg dekat go shop tp xbeli pun.tba2 jumpa kat kedai lagi murah. Terus grab kat kedai tu. Hehe

    ReplyDelete